Bieber Fever tijdens de MTV EMA 2015!

Bieber Fever tijdens de MTV EMA 2015!

Justin domineerde met VIJF awards terwijl host Ed Sheeran er twee kreeg.

Justin Bieber, Ed Sheeran, Shawn Mendes, Macklemore & Ryan Lewis, Marco Mengoni, Jane Zhang (张靓颖), Diamond Platnumz, Anitta, 5 Seconds Of Summer, Skrillex + Diplo, winners

Veel artiesten traden op tijdens de MTV EMA 2015 in Milaan, maar er bestaat geen twijfel over wie de koning van de avond was: een jonge dude genaamd Justin Bieber.

Justin Bieber ownt al veel awards van de vorige jaren, en nu heeft hij er nóg meer. Hij won vijf awards, die van Best Male (al voor de zesde keer op rij!), Best Look, Worldwide Act: North America, Best Collaboration (Skrillex en Diplo voor 'Where Are You Now?'), en de award waar keihard om gevochten is, de EMA Biggest Fans award. Beliebers stemden massaal tot het állerlaatste moment.

Ed Sheeran was niet alleen een EMAzing host, hij won ook twee EMAs, die van Best Live en Best World Stage. Shawn Mendes werd Best PUSH en Best New. En Macklemore & Ryan Lewis openden de show met 'Downtown' en werden daarna verrast met de EMA voor Best Video voor hetzelfde nummer.

Naast die voor Bieber (North America) deelde MTV nog vijf andere Worldwide Act EMAs uit. Zo won Marco Mengoni voor Europa, de Chinese Jane Zhang voor Azië, Diamond Platnumz voor Afrika/India, Anitta uit Brazilië voor Latijns Amerika en de Australische band 5 Seconds of Summer voor Australië/Nieuw-Zeeland.

Check snel de volledige lijst van de EMA-winnaars. Gefeliciteerd aan alle artiesten, en natuurlijk de fans die zo keihard hebben gestemd!