De highlights van de MTV EMA 2016

De highlights van de MTV EMA 2016

Wat. Een. Avond

ema news

De EMA's van 2016 waren één groot OMG-moment. Dit waren de onvergetelijke hoogtepunten van de avond.


​GIPHY
 

Bruno Mars maakte diepe indruk en deed het publiek zinderen met het openingsoptreden van de avond. Zoals altijd waren ook z'n dansbewegingen magisch.


GIPHY


Vervolgens trad DNCE op op een podium dat boven het publiek van de EMA's zweefde. Niks bijzonders, hoor.


GIPHY
 

EMA- lieveling van de avond, Shawn Mendes, maakte allerlei #emoties in ons los toen hij een ontroerende versie van "Mercy" zong terwijl hij piano speelde.


GIPHY


Zara Larsson gooide er nog een schepje bovenop met een knappe uitvoering van "Lush Life" en "Ain't My Fault" achter elkaar. We wisten al dat Larsson veel talent had, maar we waren diep onder de indruk van haar dansbewegingen tijdens haar uitvoering van "Ain't My Fault." Die meid kan er wat van.


GIPHY


Green Day's totaal gestoorde uitvoering van hun gloednieuwe nummer "Bang Bang" zette heel Ahoy op zijn kop in Rotterdam. De punkrock-energie was bijna niet te houden in het enorme gebouw.


GIPHY
 

De uitvoering van "Starboy" door The Weeknd was perfect, maar het was de mini-melkweg achter ze waar iedereen van versteld stond. Het optreden sprankelde… van de sterren. Alleen bij de EMA's!


GIPHY

Bebe gaf het "I Got U" een nieuwe betekenis toen ze verscheen boven op de schattigste, pluizigste "U" ooit gezien op het podium van een awardshow. We zullen zeker dromen —of nachtmerries—overhouden aan "U".


GIPHY
 

Begeleid door een volledig orkest wist Lukas Graham tranen te doen vallen en harten te breken in Ahoy Rotterdam.


GIPHY
 

Het was een onwerkelijk moment toen het begon te regenen op OneRepublic in Ahoy Rotterdam toen de band "Let's Hurt Tonight" speelde.


GIPHY


En tot slot, maar zeker niet onbelangrijk, lagen we de hele avond dubbel van de supergrappige geintjes van Bebe. We moeten nog steeds lachen om de look-a-likes van Donald Trump en Hillary Clinton die ze de EMA-sterren liet lastigvallen in hun kleedkamers.


GIPHY
 

Met dank aan GIPHY voor de live-GIF's van al deze ongelooflijke momenten!