Ontmoet de EMA Bot

Ontmoet de EMA Bot

This is a first!

announcements, ema news

De EMAs 2016 is de eerste award show met een eigen bot! Op vrijdag 4 november lanceert MTV een unieke bot op Facebook Messenger. De Bot zal super behulpzaam zijn voor EMA fans; het beantwoordt show-gerelateerde vragen, het geeft gemakkelijk toegang tot de heetste EMA nieuws, stuurt persoonlijke berichtjes naar de backstage hosts en stuurt talloze gifjes uit tijdens de live show!

Wij verzamelen de meest gekke, grappigste en leukste momenten en veranderen deze in gifjes zodat fans voor altijd kunnen blijven genieten van de show! Gifjes van de rode loper, backstage en zelfs de liveshow worden gedurende de avond aan de Gifjes-bibliotheek toegevoegd en uitgezonden door de EMA bot!

Fans kunnen de bot ook gebruiken als interactiemiddel tijdens de backstage show. Zo kunnen ze reageren op verschillende polls en kunnen ze zelfs vragen inzenden voor de artiesten die host Becca Dudley interviewt.

Mis de kans niet om mee te doen tijdens de backstage show en ontvang spectaculaire GIFS van de MTV EMA 2016 op Facebook Messenger. Je kunt de EMA bot direct vinden op de MTV EMA Facebook page of door het in te typen op Facebook Messenger.