Kijk de MTV EMA 2016 live

Kijk de MTV EMA 2016 live

How many ways will you watch?

nominees, announcements, ema news

Kijk de MTV EMA 2016 live via één van de talloze manier en mis niets. Van de rode loper tot de liveshow en zelfs de backstage show; geen één deel van de avond hoef je te missen. Bekijk hier het ultieme stappenplan om de MTV EMA te volgen:
  • Kijk op TV. Hou het simpel en kruip op de bank voor een avond vol EMA fun. Weet je niet zeker welke tijd het begint? Vraag het onze MTV EMA Facebook Messenger Bot, en hij zal je helpen!
  • Kijk via de EMA app. Als je de show écht uniek wil ervaren, kijk dan via de EMA app. Beleef de show via een 360 graden, virtual reality live stream!*
  • Kijk op onmtvema.com/live. De officiële MTV EMA website zal heel de avond de red carpet, de liveshow, de backstageshow en de behind the scenes webcams uitzenden via een livestream. Check in tijdens de reclame en volg host Becca Dudley en Sway Calloway backstage met de diverse EMA-genomineerden, artiesten en presentatoren.**
  • Kijk via Snapchat. Ontdek alle momenten meteen op onze MTV EMA Snapchat Live Story. Het hiphop duo Jack&Jack zal gedurende de avond de EMA Snapchat overnemen voor een exclusieve kijk op de red carpet.
  • Kijk op Instagram. Popcultuur correspondent Hugo Gloss van MTV Brazilië zal live verslag van de rode loper doen op de @MTV EMA Instagram Story.
  • Kijk via Facebook Live. De officiële MTV EMA Facebook-pagina is dé plek om de show backstage bij te wonen en exclusieve interviews met de artiesten te beleven. Fans kunnen zelf ook meedoen door middel van vragen te sturen via de MTV EMA Facebook messenger bot!***
  • Kijk via MTV Play. Het is jouw MTV, dus kijk de EMAs op jouw manier, met jouw toestel. Installeer de MTV Play App op je Smart TV, Chromecast, of wat dan ook!****
*Fans uit de Engeland, Frankrijk, Italië en het Midden-Oosten zullen geen toegang hebben tot de Virtual Reality en 360-graden ervaring in de app.
**Fans uit Italië, het Midden-Oosten en Frankrijk kunnen geen gebruik maken van de livestreams op mtvema.com. Africa en Polen hebben geringe toegang tot de behind the scenes livestreams.
*** Frankrijk, Italië en Engeland hebben geen toegang tot de Facebook livestreams.
**** MTV Play is alleen beschikbaar in Latijns-Amerika en Brazilië.